Støtt Stiftelsen Effekt

Effekt er en ny stiftelse og vi setter stor pris på alle som har lyst til å bidra til at den kan bli en suksess. Du kan bidra ved å donere penger til stiftelsens arbeid, fortelle de du kjenner om Effekt og Gieffektivt.no og gi av din tid og kompetanse gjennom frivillig arbeid, tilbakemeldinger og idéer.

 
penger.png

Penger

Vi setter pris på alle små og store beløp donert til stiftelsens arbeid. Vi satser på et høyt aktivitetsnivå det første året og trenger mer midler om vi skal nå det målet. 

Hvordan gjør du det?

  • Overfør din gave til stiftelsen Effekts konto 1503.70.57441 (DNB) og merk med "gave-effekt"
  • Registrer din donasjon gjennom dette skjemaet.
tid.png

Tid

Å bidra med tid kan innebære å sette av et par timer i uka til å gjøre frivillig arbeid, eller å gi oss en rask tilbakemelding på hva vi gjør bra og hva vi kan gjøre bedre. Har du noen idéer til ting vi kan gjøre, så ikke nøl med å dele det med oss. 

Hvordan gjør du det?

  • Frivillig arbeid: Send en e-post til post@stiftelseneffekt og fortell kort hvem du er og hva du kan tenke deg å bidra med
  • Tilbakemeldinger og idéer: Ta kontakt med oss om ris og ros og idéer du har som kan gjøre oss bedre og nå ut til flere. 

Del

Er du interessert i vårt arbeid og synes flere burde høre om det? For at vi skal vokse og nå ut så mange som mulig er det viktig at flere kjenner til Effekt.  En av de beste måtene å bidra til vårt arbeid er derfor å fortelle om det til de du kjenner, muntlig eller via sosiale medier.

Hvordan gjør du det?

  • Fortell venner, familie og kolleger om stiftelsen Effekt, hva vi står for og hvorfor det er viktig. Du kan også dele og oppfordre til å gi gjennom gieffektivt.no
  • Følg oss på facebook og twitter og del og kommenter på våre innlegg så de når ut til så mange som mulig.
 

 

Har du noen spørsmål kan du sende en e-post til post@stiftelseneffekt.no