Støtt Stiftelsen Effekt

Effekt er en liten stiftelse med store ambisjoner og vi setter stor pris på alle som har lyst til å bidra til at den kan bli en suksess. Du kan bidra ved å donere penger til stiftelsens arbeid, fortelle folk du kjenner om Effekt og gieffektivt.no og gi av din tid og kompetanse gjennom frivillig arbeid, tilbakemeldinger og ideer.

 
penger.png

Penger

Vi setter pris på alle små og store beløp donert til stiftelsens arbeid. Stiftelsen har ikke store administrasjonskostnader, men de utgifter vi har må dekkes for at vi kan fortsette arbeidet med å promotere våre anbefalte organisasjoner. Vårt mål er at donasjoner til Effekt derfor skal ha enda større effekt enn å donere direkte til organisasjonene.


Hvordan gjør du det?

  • Overfør din gave til vår konto 1503.70.57441 (DNB) og merk med "gave-effekt".
  • Registrer din donasjon gjennom dette skjemaet.
tid.png

Tid

Å bidra med tid kan innebære å sette av et par timer i uka til å gjøre frivillig arbeid, eller å gi oss en tilbakemelding på hva vi gjør bra og hva vi kan gjøre bedre. Har du noen ideer til ting vi kan gjøre, så ikke nøl med å dele det med oss. 


 

 

Hvordan gjør du det?

  • Frivillig arbeid: Send en e-post til post@stiftelseneffekt og fortell kort hvem du er og hva du kan tenke deg å bidra med.
  • Tilbakemeldinger og ideer: Ta kontakt med oss om ris og ros og ideer du har som kan gjøre oss bedre og nå ut til flere. 

Del

Synes du flere burde høre om arbeidet vårt? For at vi skal vokse og nå ut til så mange som mulig er det viktig at flere kjenner til Effekt.  En av de beste måtene å bidra til vårt arbeid er derfor å fortelle om oss til de du kjenner enten muntlig eller via sosiale medier.

 

 

Hvordan gjør du det?

  • Fortell venner, familie og kolleger om Stiftelsen Effekt, hva vi står for og hvorfor det er viktig. Du kan også dele og oppfordre til å gi gjennom gieffektivt.no.
  • Følg oss på Facebook og Twitter og del og kommenter på våre innlegg slik at de når ut til så mange som mulig.
 

 

Har du spørsmål eller kommentarer kan du sende en e-post til post@stiftelseneffekt.no