Stiftelsen Effekt
Støtt
Effekt er en liten stiftelse med store ambisjoner og vi setter stor pris på alle som har lyst til å bidra til at den kan bli en suksess. Du kan bidra ved å donere penger til stiftelsens arbeid, fortelle folk du kjenner om Effekt og gieffektivt.no og gi av din tid og kompetanse gjennom frivillig arbeid, tilbakemeldinger og ideer.
Penger
Vi setter pris på alle små og store beløp donert til stiftelsens arbeid. Stiftelsen har ikke store administrasjonskostnader, men de utgifter vi har må dekkes for at vi kan fortsette arbeidet med å promotere våre anbefalte organisasjoner. Vårt mål er at donasjoner til Effekt derfor skal ha enda større effekt enn å donere direkte til organisasjonene.
Hvordan gjør du det?

Overfør din gave til vår konto 1503.70.57441 (DNB) og merk med "gave-effekt".
Tid
Å bidra med tid kan innebære å sette av et par timer i uka til å gjøre frivillig arbeid, eller å gi oss en tilbakemelding på hva vi gjør bra og hva vi kan gjøre bedre. Har du noen ideer til ting vi kan gjøre, så ikke nøl med å dele det med oss.
Hvordan gjør du det?

Frivillig arbeid: Send en e-post til post@stiftelseneffekt og fortell kort hvem du er og hva du kan tenke deg å bidra med.
Tilbakemeldinger og ideer: Ta kontakt med oss om ris og ros og ideer du har som kan gjøre oss bedre og nå ut til flere.
Del
Synes du flere burde høre om arbeidet vårt? For at vi skal vokse og nå ut til så mange som mulig er det viktig at flere kjenner til Effekt. En av de beste måtene å bidra til vårt arbeid er derfor å fortelle om oss til de du kjenner enten muntlig eller via sosiale medier.
Hvordan gjør du det?

Fortell venner, familie og kolleger om Stiftelsen Effekt, hva vi står for og hvorfor det er viktig. Du kan også dele og oppfordre til å gi gjennom gieffektivt.no.
Følg oss på Facebook og Twitter og del og kommenter på våre innlegg slik at de når ut til så mange som mulig.
Kontakt oss

Vi setter stor pris på å høre hva du tenker om Stiftelsen Effekt. Bruk skjemaet under til å sende spørsmål, ideer, ris og ros.


post@stiftelseneffekt.no
Stiftelsen Effekt
Postboks 6756
ST. OLAVS PLASS
0130 OSLO

Org.nr.: 916 625 308
Hvis du vil være anonym lar du disse feltene stå tomme
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få innblikk til innsiden av Effekt
Ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt godtar du vår personvernerklæring
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler, altså tekstfiler plassert på datamaskinen din, for å hjelpe til å analysere hvordan brukere benytter seg av nettsiden. Vi benytter denne informasjonen til å gi våre brukere en best mulig tjeneste.
Ok, ikke vis igjen
Close