Om Effekt
Formål og vedtekter
Vi tar utgangspunkt i anbefalingene til GiveWell og Giving What We Can når vi gir våre anbefalinger. Anbefalingene er evidensbaserte, effekten av donasjoner til organisasjonene er grundig undersøkt og organisasjonene har i stor grad rom for flere midler.
Vårt formål:

"Stiftelsen Effekt skal øke støtten fra norske givere til et utvalg organisasjoner som basert på grundig empirisk vurdering viser seg å utgjøre en størst positiv marginalforskjell i livene til andre, primært gjennom bekjempelse av fattigdom og reduksjon av sykdomsbyrde. Stiftelsen Effekt skal promotere de valgte organisasjonene, gjøre det enklere å donere til dem og minimere tilknyttede transaksjonskostnader."

Vedtektene kan leses i sin helhet her.
Åpenhet
Stiftelsen Effekt ønsker gjennom transparens og åpenhet å skape tillit til vårt arbeid. Derfor vil vedtekter, årsregnskap, revisjonsberetninger og årsrapporter bli lagt ut åpent tilgjengelig her på nettsiden.
Stiftelsen Effekt ble stiftet i desember 2015 av en gruppe initiativtakere i Effektiv Altruisme-bevegelsen i Norge. Vårt mål er å bidra til en verden uten ekstrem fattigdom, der alle mennesker har mulighet til å leve et sunt og godt liv. For å få til dette så fort som mulig er det viktig å prioritere og bruke ressursene vi har til tiltak som virkelig gjør en stor forskjell. Stiftelsen Effekts formål er å gjøre det så enkelt og billig som mulig for deg og alle andre å donere til de hjelpeorganisasjonene som kan få til mest mulig med ditt bidrag.
Årsberetning og regnskap
Hvert år publiserer vi årsberetning og offisiell årsoppgjør og revisorberetning. Hvis du ønsker å vite mer eller har spørsmål angående dokumentene kan du ta kontakt på: post@stiftelseneffekt.no.

Styret
Svenn Are Tutturen Værnø
Styreleder
Konsulent, EY
Anine Andresen
Styremedlem
Proposal coordinator, Multiconsult
Kjersti Moss
Styremedlem
Data-analytiker, Sporveien
GWWC-medlem
Rune Hagen
Styremedlem
Professor ved Institutt for økonomi, UiB
Anette Ødelien
Styremedlem
Rådgiver, Justisdepartementet
Vegard Blindheim
Studentrepresentant
Anders Herting
Studentrepresentant
Kontakt oss
Du kan kontakte styret via styreleder@stiftelseneffekt.no


Vi setter stor pris på å høre hva du tenker om Stiftelsen Effekt. Bruk skjemaet under til å sende spørsmål, ideer, ris og ros.


post@stiftelseneffekt.no
Stiftelsen Effekt
Postboks 6756
ST. OLAVS PLASS
0130 OSLO

Org.nr.: 916 625 308
Hvis du vil være anonym lar du disse feltene stå tomme
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få innblikk til innsiden av Effekt
Ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt godtar du vår personvernerklæring
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler, altså tekstfiler plassert på datamaskinen din, for å hjelpe til å analysere hvordan brukere benytter seg av nettsiden. Vi benytter denne informasjonen til å gi våre brukere en best mulig tjeneste.
Ok, ikke vis igjen
Close