Om Effekt
Stiftelsen Effekt ble stiftet i desember 2015 av en gruppe initiativtakere i Effektiv Altruisme-bevegelsen i Norge. Målet vårt er å bidra til en verden uten ekstrem fattigdom, der alle mennesker har mulighet til å leve et sunt og godt liv. For å få til dette så fort som mulig er det viktig å prioritere og bruke ressursene vi har til tiltak som virkelig gjør en stor forskjell. Stiftelsen Effekts formål er å gjøre det så enkelt og billig som mulig for deg og alle andre å donere til de hjelpeorganisasjonene som kan få til mest mulig med ditt bidrag.
Stiftelsen Effekt ønsker gjennom transparens og åpenhet å skape tillit til vårt arbeid. Derfor vil vedtekter, årsregnskap, revisjonsberetninger og årsrapporter bli lagt ut åpent tilgjengelig her på nettsiden.
Styret
Følgende personer er en del av styret i Stiftelsen Effekt, som står bak gieffektivt.no. E-post: styreleder@gieffektivt.no
Kristine B. Fredriksen
Daglig leder i Ocean Oasis AS
(Styreleder)
Trygve Ottersen
Områdedirektør, FHI (Cand.med. PhD)
Anine Andresen
Eventkoordinator, Centre for Effective Altruism
Håkon Harnes
Utvikler for Eiendomsverdi AS
"Stiftelsen Effekt skal øke støtten fra norske givere til et utvalg organisasjoner som basert på grundig empirisk vurdering viser seg å utgjøre en størst positiv marginalforskjell i livene til andre, primært gjennom bekjempelse av fattigdom og reduksjon av sykdomsbyrde. Stiftelsen Effekt skal promotere de valgte organisasjonene, gjøre det enklere å donere til dem og minimere tilknyttede transaksjonskostnader."
Vi tar utgangspunkt i anbefalingene til GiveWell og Giving What We Can når vi gir våre anbefalinger. Anbefalingene er evidensbaserte, effekten av donasjoner til organisasjonene er grundig undersøkt og organisasjonene har i stor grad rom for flere midler.
Vårt formål:
Formål og vedtekter
Årsberetning og regnskap
Hvert år publiserer vi årsberetning og offisiell årsoppgjør og revisorberetning. Hvis du ønsker å vite mer eller har spørsmål angående dokumentene kan du ta kontakt på: post@stiftelseneffekt.no
Kontakt oss
Du kan kontakte styret via styreleder@stiftelseneffekt.no


Vi setter stor pris på å høre hva du tenker om Stiftelsen Effekt. Bruk skjemaet under til å sende spørsmål, ideer, ris og ros.


post@stiftelseneffekt.no
Stiftelsen Effekt
Postboks 9300
GRØNLAND
0130 OSLO

Org.nr.: 916 625 308
Hvis du vil være anonym lar du disse feltene stå tomme
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få innblikk til innsiden av Effekt
Ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt godtar du vår personvernerklæring
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler, altså tekstfiler plassert på datamaskinen din, for å hjelpe til å analysere hvordan brukere benytter seg av nettsiden. Vi benytter denne informasjonen til å gi våre brukere en best mulig tjeneste.
Ok, ikke vis igjen
Close