giverprofil7.JPG

Maria Kristine Eikland Bækkelie

 
 

I oktober lar vi våre donorer komme til ordet og fortelle hvorfor de velger å gi til effektiv bistand. På gieffektivt.no finner du mer informasjon om våre anbefalte organisasjoner og hvordan du også kan bidra.
- Stiftelsen Effekt


 

Jeg er et ganske vanlig, litt rart og passe samfunnsengasjert menneske. Jobber som tjenestedesigner i DNB. Jeg blir glad av å danse, høre noen snakke dansk, spise god vegetarmat og henge med fine mennesker. Hans Rosling og Emma Watson fan.

 

Hvilke organisasjoner bruker du å gi til?

Jeg gir til The Against Malaria Foundation. Siden jeg hørte om GiveWell for tre år siden har jeg gitt til den eller de organisasjonene som de anbefaler, fordi de får mest ut av pengene jeg gir.

 

Hva motiverer deg til å hjelpe andre?

Jeg ønsker meg en verden der alle har muligheten til å leve sunne og produktive liv. Selv har jeg vært heldig og blitt født i verdens rikeste land, men det er ikke noe jeg har fortjent, på samme måte som ingen har fortjent å bli født i fattigdom, det er helt tilfeldig. Siden jeg har så mye har jeg også muligheten til å gi mye.

 

Hvorfor gir du gjennom Stiftelsen Effekt?

Jeg gir gjennom Stiftelsen Effekt fordi det er den enkleste måten for meg å gi til noen av verdens beste hjelpeorganisasjoner.

 

banner_gieffektivt.png