giverprofil5.jpg

Aurora og Andreas
Stråbø Normann

 
 

I oktober lar vi våre donorer komme til ordet og fortelle hvorfor de velger å gi til effektiv bistand. På gieffektivt.no finner du mer informasjon om våre anbefalte organisasjoner og hvordan du også kan bidra.
- Stiftelsen Effekt


 

Vi jobber og studerer. Andreas jobber som vann- og avløpsingeniør i Sweco og Aurora studerer til å bli lærer og jobber som trosopplærer i Paulus og Sofienberg menighet. Andreas spiller gjerne brettspill mens Aurora helst danser. Sammen drikker vi kaffe.

 

Hvilke organisasjoner bruker dere å gi til?

Vi donerer blant annet til Against Malaria Foundation fordi de gjør en knakende god jobb med å dele ut malarianett og dermed redder mange liv. Vi gir også til GiveDirectly, fordi konseptet med å gi penger direkte til folk både gir gode investeringer og respekterer folks egen dømmekraft.

 

Hva motiverer dere til å hjelpe andre?

Vi føler at det gir livet mer mening, når vi kan hjelpe andre. Å gi er også en god påminnelse på hvor rike vi er i Norge, som er verdt å sette pris på.

 

Hvorfor gir dere gjennom Stiftelsen Effekt?

Det er mye enklere å donere gjennom Effekt, spesielt siden noen av de anbefalte organisasjonene ikke har prioritert å lage brukervennlige nettsider. Vi ønsker også hjelpe Effekt å nå ut med budskapet om de beste bistandsorganisasjonene.

 

banner_gieffektivt.png