Viewing entries in
Giverprofil

Giverprofil: Kristine Myhre Tunheim

Giverprofil: Kristine Myhre Tunheim

Jeg er utdannet som skuespiller og jobber som skuespiller og scenekunstner i mitt daglige liv. Gjennom scenekunsten jobber jeg mye med dokumentarisk teater, og med å formidle historier rundt vanskelige tema for barn. Å påvirke mennesker gjennom kunst er ikke så målbart, og dessuten treffer jeg først og fremst bare mennesker i Norge. Dermed synes jeg det er godt og viktig å gi til Stiftelsen Effekt, slik at jeg vet at det er noe som har stor effekt og en direkte påvirkning.

Giverprofil: Sindre Tuset

Giverprofil: Sindre Tuset

Jeg er utdannet sivilingeniør i elektronikk fra NTNU. Ved siden av studiene var jeg aktiv i Effektiv Altruisme NTNU og bandleder i en tensinggruppe. For tiden jobber jeg som trainee hos den europeiske romorganisasjonen, ESA, i Nederland.

Giverprofil: Svenn Are og Victoria Tutturen Værnø

Giverprofil: Svenn Are og Victoria Tutturen Værnø

Et vanlig par i en standard livssituasjon, og som de fleste andre får vi glede av å vite at vi kan bety noe for andre. Vår lykke finnes i gode relasjoner, utvikling og læring, spennende samtaler og opplevelsen av å være en liten del av noe større enn oss selv. Vi prøver så godt vi kan å komplementere følelser med en stor dose logikk i viktige valg, så Effektiv Altruisme ble en enkel sak å støtte.

Giverprofil: Maria Kristine Eikland Bækkelie

Giverprofil: Maria Kristine Eikland Bækkelie

Jeg er et ganske vanlig, litt rart og passe samfunnsengasjert menneske. Jobber som tjenestedesigner i DNB. Jeg blir glad av å danse, høre noen snakke dansk, spise god vegetarmat og henge med fine mennesker. Hans Rosling og Emma Watson fan.

Giverprofil: Oddvin Agnalt Østmo

Giverprofil: Oddvin Agnalt Østmo

Jeg er student og tar master i produktutvikling og materialer ved NTNU, et sivilingeniørstudium. Jeg prøver å gi en andel av inntekten min til hjelpeorganisasjoner og tror det er viktig å øve seg gode givervaner (selv som student) som man tar med seg videre i livet.