Donorundersøkelsen 2018

Donorundersøkelsen 2018

Hvert år sender vi ut en undersøkelse til våre donorer for å finne ut hvem de er, hvorfor de gir og hvor mye Effekt egentlig bidrar med. Her er resultatene fra årets undersøkelse.

AMF godkjent for skattefradrag i Norge

AMF godkjent for skattefradrag i Norge

Donasjoner gitt direkte til The Against Malaria Foundation er fra og med 2017 blitt godkjent for skattefradrag. Dette gjelder ikke donasjoner gitt gjennom Stiftelsen Effekt. Her vil vi legge frem detaljene og diskutere hvilke implikasjoner det har for Effekt og våre planer fremover.

Comment

Statusrapport desember

I våre kvartalsvise nyhetsbrev vil vi dele en status på økonomi og innsamlede midler til våre anbefalte organisasjoner. Du kan lese forrige statusrapport fra september i år her.

Comment

Giverprofil: Kristine Myhre Tunheim

Giverprofil: Kristine Myhre Tunheim

Jeg er utdannet som skuespiller og jobber som skuespiller og scenekunstner i mitt daglige liv. Gjennom scenekunsten jobber jeg mye med dokumentarisk teater, og med å formidle historier rundt vanskelige tema for barn. Å påvirke mennesker gjennom kunst er ikke så målbart, og dessuten treffer jeg først og fremst bare mennesker i Norge. Dermed synes jeg det er godt og viktig å gi til Stiftelsen Effekt, slik at jeg vet at det er noe som har stor effekt og en direkte påvirkning.