Comment

Statusrapport desember

I våre kvartalsvise nyhetsbrev vil vi dele en status på økonomi og innsamlede midler til våre anbefalte organisasjoner. Du kan lese forrige statusrapport fra september i år her.

Comment

Giverprofil: Kristine Myhre Tunheim

Giverprofil: Kristine Myhre Tunheim

Jeg er utdannet som skuespiller og jobber som skuespiller og scenekunstner i mitt daglige liv. Gjennom scenekunsten jobber jeg mye med dokumentarisk teater, og med å formidle historier rundt vanskelige tema for barn. Å påvirke mennesker gjennom kunst er ikke så målbart, og dessuten treffer jeg først og fremst bare mennesker i Norge. Dermed synes jeg det er godt og viktig å gi til Stiftelsen Effekt, slik at jeg vet at det er noe som har stor effekt og en direkte påvirkning.

Giverprofil: Sindre Tuset

Giverprofil: Sindre Tuset

Jeg er utdannet sivilingeniør i elektronikk fra NTNU. Ved siden av studiene var jeg aktiv i Effektiv Altruisme NTNU og bandleder i en tensinggruppe. For tiden jobber jeg som trainee hos den europeiske romorganisasjonen, ESA, i Nederland.

Giverprofil: Svenn Are og Victoria Tutturen Værnø

Giverprofil: Svenn Are og Victoria Tutturen Værnø

Et vanlig par i en standard livssituasjon, og som de fleste andre får vi glede av å vite at vi kan bety noe for andre. Vår lykke finnes i gode relasjoner, utvikling og læring, spennende samtaler og opplevelsen av å være en liten del av noe større enn oss selv. Vi prøver så godt vi kan å komplementere følelser med en stor dose logikk i viktige valg, så Effektiv Altruisme ble en enkel sak å støtte.